mkbeeldmerk.gif

Marsha Kessels is edelsmid en ontwerper. Terug naar de basis in een modern jasje is hoe je mijn werk het beste kunt omschrijven. De structuren en patronen, diversiteit, onvoorspelbaarheid en de nieuwsgierigheid achter het uiterlijk van de natuur fascineert me.

 

Ik werk vanuit de natuur met de natuur om een nieuwe natuur te creëren. In mijn sieraden, tekeningen en objecten ga ik terug naar de basis op zoek naar de essentie en de innerlijke ziel van een ontwerp. 

 

De natuur is mijn kleuren pallet. Ik ontwikkel met behulp van de planten, de bloemen, wortels mijn eigen natuurlijke pigmenten waar ik mijn tekeningen mee maak en mijn sieraden mee kleur.

"Moeder natuur ademt mijn inspiratie"

1/2

Orthomens vervaardigd orthopedische hulpmiddelen voor vinger- hand en pols. Ortheses, protheses  en orthopedische

sieraden worden door een orthopedisch instrumentmaker en edelsmid aangemeten en omgezet naar een passend persoonlijk orthopedisch hulpmiddel of orthopedisch sieraad op maat.

Een orthomens zilver-orthese kan u pols, hand en/of vingers stabiliseren, corrigeren, immobiliseren, sturing geven aan bewegingen, een beperking zo goed mogelijk opheffen of juist de functionaliteit terug geven.

 

De unieke vorm bevordert waar mogelijk de natuurlijke bewegingsruimte van een normale functionerende hand. Door het ontwerp in zilver worden de onnatuurlijke, niet gewenste of pijnlijke bewegingen geblokkeerd. 

1/2
mkbeeldmerk.gif
mkbeeldmerk.gif
buttonmerk.gif
buttonmerk.gif

fytologie / herborisme / orthomoleclaire geneeskunde

THIS WEBSITE IS UNDER CONSTRUCTION